21 februari 2013

Om min helg

Söndag till måndag så var jag i Göteborg med Bokmässans bloggambassadörer. Det var jättekul och trevligt.  På söndagen så fick vi veta hur Bokmässan började och lite hur de jobbar nu. Vi åt och pratade, mest om böcker. Sen sov jag på hotell själv, för första gången också. Det var kul och jag hann läsa mycket.

På morgonen åt vi frukost samtidigt som vi fick veta hur hotellet Gothia Towers byggs om. De ska bl.a. bygga en pool som en balkong. På 19:e våningen. Med glasgolv. Med en glashiss i mitten.

Frukosten var väldigt god, och efteråt fick jag veta att det var lyxfrukosten på hotellet... På förmiddagen fick vi lyssna på Håkan Aludd som jobbar med Bokmässans marknadföring, och vi fick veta hur vi hjälper varandra på Internet. Sen diskuterade vi vad vi, bloggambassadörer, ska göra innan och under Bokmässan.

Mitt rum.

Bokmässan har eget vatten.

Vi fick en liten goodie-bag med en tygkasse, jättefint block, 
penna och nyckelband.

Den här boken fick vi också, men jag har knappt hunnit titta i den.

Jag tog tyvärr ingen bild när vi var tillsammans, men här är en bild från 
Marcusbiblioteket som jag (konstigt nog) inte märkte när den togs...

Om du är lärare och läser min blogg kan du gå med i gruppen Litteratur för lärare på Bokmässans community. Här är en länk.

8 kommentarer:

 1. Trevligt inlägg. Snygg bild Marcus tog på dig!

  SvaraRadera
 2. Trevligt att träffa dig, Tova! Frukosten var ju helt super, hade kunnat sitta där ett tag till :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var kul att träffas! :)

   Radera
 3. Vilken trevlig helg du hade! :)

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.