19 februari 2013

Bilder från Bokträffen

I lördags var jag som sagt på en bokträff och här kommer massa bilder. Bokträffen började med fika och mingel. Man fick också lämna böcker till ett bokbyte, jag lämnade tio böcker och då fick jag ta fem andra. Böckerna som blev över skänkte de till ett barn- och ungdomssjukhus-bibliotek. Jag tog Elsas mode av Sofi Fahrman, Djävulen bär prada av Lauren Weisberger, En shopaholic får en syster av Sophie Kensella (Vet ni förresten om man borde läsa de andra böckerna av henne före?), Utslag av ord av Mark Haddoh och Naomi och Elis kyssförbudslista av David Levithan och Rachel Cohn. Jag tror jag har läst ungefär fem chick-lit i hela mitt liv, och nu fick jag med mig tre stycken.

Författarna som var där var Henrik Larsson, Mats Strandberg, Sara Bergmark Elfgren och Peter Barlach. Jag hade med Peters Det är jag som är Caroline och fick den signerad. 

Förlag hade sponsrat med böcker till en Goodie-bag och i den fanns böckerna Only väg is upp (av Emmy Abrahamsson, som jag tyvärr har läst fast jag hade inte ett eget ex), Skuggan (av Petrus Dahlin och Lars Johansson) och Blodsmagi (av Tessa Gratton). Det fanns också en biobiljett till Beautiful creatures, choklad, en tidning om Rabén & Sjögren som fyller 70 år, en Cirkeln-pin (som jag redan har) och provläsning av Kretsen som snart kommer på svenska.

Detta var verkligen en jätterolig dag och det är så kul att träffa bokbloggare!

Klicka på bilderna för att få dem större.

I början, innan allt började, när Pia blåser såpbubblor.

En del av alla som var där. 

När Frida intervjuar Peter Barlach.

Linnea och Amelie intervjuar Mats Strandberg 
och Sara Bergmark Elfgren.

Frida intervjuar författaren Henrik Larsson.

Bokbordet där man fick ge och ta böcker.

Böcker jag fick från Goodie-bag och Falla sönder i en tävling.

 De andra sakerna jag fick i Goodie-bagen. 

Böckerna jag tog på bokbytet. 

Tre av böckerna var faktiskt chick-lit.

De andra två.

6 kommentarer:

 1. Jag har läst alla shopaholic-böckena och man borde läsa dem i ordning för att hänga med i svängarna ibland, men man kan absolut läsa dem hur som helst också :)

  SvaraRadera
 2. Det verkar ha varit jättekul på bokträffen! Jag skulle ha kommit dit, men det kom lite saker ivägen.
  I frågan om du ska läsa de andra Sophie Kinsellas böcker? Jaa! :D Jag tycker att de är mycket bättre än Shopaholic-serien. Dock har jag hört att de under namnet Wickman inte är alls lika bra.

  SvaraRadera
 3. Jag är en som verkligen älskar att läsa böcker:) Men jag har aldrig varit på någon bokträff eller mässa vilket jag tycker är väldigt tråkigt:( Ska jag starta en bokblogg? Men jag suger verkligen på allt som har med datorer och uppdateringar att göra ( använder knappt facebook ), men jag kanske kan göra ett försök?
  Tycker din blogg är jätteinspirerande:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. På Bokmässan kan du gå utan att vara bokbloggare, och det finns andra träffar utan att vara bokbloggare, så för den delen behöver du inte skaffa en bokblogg men om du har lust så gör det! :)

   Tack så mycket! :D

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.