23 januari 2013

Bokbloggshelg

Några bokbloggare har fixat en bokbloggsträff för ungdomar i Stockholm. Läs om det och anmäl dig på t.ex. den här bloggen. Jag har anmält mig till träffen och det verkar bli jättekul! Det var så kul i höstas, på Bokmässan, när jag träffade många andra bokbloggare. Jag träffade författare, bloggare och fick med mig massor av böcker. Det verkar bli liknande denna gången för det kommer författare, de 30 första får en "bokig" present och det är ganska många som har anmält sig. Jag längtar jättemycket! 
På Bokmässan med massa andra bokbloggare. 

Det är en lördag och på söndagen efter ska jag på inspirationsträff eftersom jag är en av bloggambassadörerna. Det är i Göteborg med en övernattning. Det verkar också bli jättekul, jag har fått ett litet schema och där kommer jag också träffa andra bokbloggare. Fast där är alla vuxna, jag är yngst. Träffen är om Bokmässan och vi får komma med idéer om vad vi ska hitta på till Bokmässan. Jag har några idéer själv men om det är något du har tänkt på som skulle vara kul att göra med massa andra bokintresserade? Så kommentera eller mejla så kan jag kanske ta upp det :)

2 kommentarer:

  1. Att ha en ungdomsbokbloggar träff i år också skulle ha varit jättekul :) Missade senaste, så hade varit perfekt om det blir i år också :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är en av mina idéer också :) Det är den idén jag är mest peppad på, och jag ska kämpa för att det blir av ;)

      Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.