29 december 2012

Boktips

Tyra Sjösteds bok
Jag har flera A4:or med böcker jag vill läsa så jag behöver egentligen inte fler tips men jag tänkte fråga efter vilka eller vilken bok jag måste läsa. Har jag missat någon bok som du älskar? Det kanske är svårt att veta vilka böcker jag läst, men tipsa om vilka böcker som helst, så kan jag göra en lista i ett inlägg, så får alla läsa tipsen.
Jag har också några speciella genres som jag vill läsa, men jag har inte hittat så många böcker i den genre så jag skulle vilja läsa fler såna böcker.

 • Vilken bok får jag inte missa?
 • Har du läst någon biografi av någon bloggare? Jag har läst Isabella Löwengrips och Tyra Sjöstedts och jag tyckte båda var väldigt bra, så jag skulle vilja läsa fler biografer av bloggare.
 • Har du tips på andra biografier överhuvudtaget? 
 • Har du någon bra, ganska lättläst engelsk bok?

12 kommentarer:

 1. En riktigt bra biografi är "Och i Wienerwald står träden kvar", recension: http://boksystrar.blogg.se/2012/august/och-i-wienerwald-star-traden-kvar-av-elisabeth-asbrink.html Det är lite att bita i, men den är riktigt bra!

  En engelsk bok jag kan rekommendera är Molly Moon. Läste precis den andra boken i serien. De är väl vanligtvis från 10+, men de är sådär mysiga att läsa, och bra engelskaträning! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag läste recensionen och den verkar väldigt bra! Ska läsa den!

   Molly Moon har jag läst på svenska, men den kan nog vara bra på engelska också!

   Radera
 2. Flyga Drake som du vet hihi men känn dig inte stressad! :) en engelsk bok hmmm... Kanske before i die? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Before i die har jag läst på svenska, men kan kanske läsa den iaf :)

   Radera
 3. Ett tips på engelska lättlästa böcker är att läsa om barnböcker, typ av Roal Dahl eller liknande, det är jättebra! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, Roald Dahl kan jag läsa! Dem är så bra, speciellt "Matilda" :D

   Radera
 4. Jag saknar dig jag saknar dig" Är jättebra :D Och Harry Potter serien <3<3 Men du kanske har läst någon av dom?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har läst "Jag saknar dig, jag saknar dig" den är jättebra! :D

   Radera
 5. På engelska vet jag en serie som är suverän, fast den kanske är lite svårläst eftersom du ville ha lättlästa böcker. Serien heter The Mortal Instruments och första boken heter City of Bones :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den har jag hört lite om, ska se vad den handlar om :)

   Radera
 6. Böcker som jag tycker om: "Kårnulf was here" av Josefine Adolfsson. Nästan vadsomhelst av Johanna Nilsson, fast kanske främst hennes tidiga böcker, som "Hon går genom tavlan ut ur bilden" och "Rebell med frusna fötter". På engelska: "Tales from Outer Suburbia" av Shaun Tan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :) Jag har läst några böcker av Johanna Nilsson, men inte dem. Jag har också läst Ankomsten av Shaun Tan, men inte den su skrev om, så den ska jag kolla upp :D

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.