21 november 2012

Nya låneböcker

Jag var på bibblan idag med några kompisar och pratade böcker, fikade och försökte skriva lite. Det var ett skrivcafé där, fast det visste jag inte, annars kunde jag ta med något från skrivarlägret i sommar, och skriva klart.
Jag lånade tre böcker, jag tänkte inte låna något så jag äntligen kan börja läsa mina egna böcker, men det blir aldrig av... Men det var tre böcker jag har velat läsa.

 • Only väg is upp av Emmy Abrahamsson - Den verkar rolig, och jag gillade Emmys första bok som heter Min pappa är snäll och min mamma är utlänning.
 • Cinder av Marissa Meyer - Det är en modern Askungen, där Askungen är en robot.
 • Det finns så många toppar man blir aldrig nöjd av Anna Ehn - Den handlar om en tjej som skriver träningsdagbok, och sen går allt över styr.


6 kommentarer:

 1. Lyckas heller aldrig komma ut från biblioteket utan att ha lånat mer än vad jag egentligen skulle ha gjort..

  SvaraRadera
 2. Cinder verkar vara en bok för mig, kanske kan du vara supersnäll och göra en recension på den sen? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag tror att det kommer en recension :)

   Radera
 3. Haha nähä? Lite kul att du kände igen mig därifrån! :) Klickade in på alla bokbloggar jag hittade via twitter och via bookrelated.devote.se. Ville hitta lite fler att läsa och så hittade jag bland annat din :)

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.