15 oktober 2012

Författare från Bokmässan

Min hög med tidningar från bokmässan där många
förlags höstutgivning visas upp.
Jag kom på att jag inte har berättat om vad jag gjorde på lördagen och söndagen på Bokmässan. Jag har skrivit vad jag gjorde på lördagen men inte vilka författare jag såg/lyssnade på.

På lördagen lyssnade jag på John Boyne lite snabbt och sen hittade jag Johanna och Mimsan och vi skulle lyssna på Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren men vi kom försent, så vi följde efter dem till nästa ställe de skulle till. Det var väldigt kul!
Sen såg jag Jessica Gedin, som är programledare för Babel.
Några författare jag såg lite snabbt på söndagen: Sören Olsson och Anders Jakobsson (Sunes författare), Elsie Petrén och Katarina Kieri.
Jag och Bokvarg i fåtöljen av pocketböcker
i en monter (Jag tror det var Bokias??).

4 kommentarer:

 1. Jag träffade också John Boyne! Jag hade blivit inbjuden till ett frukostsamtal med en författare som heter Janne Teller på lördagmorgonen (hon har skrivit en bok som heter Intet). Efter samtalet så pratade hon som bjudit in mig om att hon jättegärna skulle vilja att jag skulle få träffa Boyne, så hon presenterade oss för varandra på mässan. Det var jättekul :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul! Jag bara såg honom när han gick förbi ;)

   Radera
 2. Ermagherd vad vacker jag är, nej men vad hemskt, haha!

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.