23 september 2012

Min bokmässa 2012

Jag fick en kommentar om vilka seminarier jag ska gå på Bokmässan. Jag skrev i somras vilka jag ska gå på men det har blivit lite ändringar. Då tänkte jag köpa ett seminariekort på fredagen, men jag ska inte gå på några seminarier, utan bara i montrarna.

På fredagen har jag massa scen-och monterprogram att lyssna på. Ni kan se allt jag ska gå på här och lite på bilden under.

På lördagen ska jag prata på Bonniers scen. Det är kl 14-16 och Lina Forss och Amanda Hellberg är med och pratar. Vi ska prata om böcker och om bokbloggar. Kom gärna och lyssna! Här är mer info

På söndagen ska jag gå runt, och gå på lite seminarier. Vilka seminarier jag ska gå på kan du se här

Om ni känner igen mig på Bokmässan får ni jättegärna säga hej!!

2 kommentarer:

  1. Så fort jag såg det här inlägget så gick jag direkt in på Min bokmässa för att kolla om det är några ställen där jag kommer vara på samtidigt som dig. Självklart ska jag gå på Bonniers bokcirkel (visst hette det så?) där du och några andra bokbloggare skulle prata, och sen ska jag också gå på Handboll och döden, så då kanske vi kan ses där också :)

    SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.