17 september 2012

Hungerspelen och Miss Peregrines hem

Jag är medlem på Barnens bokklubb (I oktober har jag varit det i 5 år!!). Det är en tidning man får en gång i månaden om böcker. I varje nummer är det en huvudbok man får direkt om man inte avbeställer den, eller inte får, man får köpa. Jag brukar komma ihåg att avbeställa men nu hade jag glömt det förra månaden så idag fick jag Hungerspelen DVD och Miss Peregrines hem för besynnerliga barn. Jag vill läsa den och jag vill se om Hungerspelen men jag vet inte om jag tycker det är värt pengarna för dem, jag ska ju till Bokmässan snart och där lär det bli många böcker...

Jag kanske skickar tillbaka dem, fast pappa sa att han kan betala det om jag hjälper till med något hemma, så jag får se.

Borde jag behålla dem?

16 kommentarer:

 1. DU KAN GE DOM TILL MIIIIIGGGGG!!!! :DDDD <3

  SvaraRadera
 2. Ja, skrev nyss om miss peregrines hem för besynnerliga barn, riktigt bra bok :)

  SvaraRadera
 3. Jag fick dem också idag... Vet inte om jag kommer behålla dem. Jag VILL ju behålla dem, men så är det ju det här med pengar.

  SvaraRadera
 4. Jag tycker att du borde spara Hunger Games filmen, om du inte redan har den.
  Har inte läst boken så kan inte säga något om den.

  SvaraRadera
 5. Hungergames ja tkr jag, har den hemma o älskar att kunna se om den när jag vill :D boken kanske, verkar bra men har inte läst den..

  SvaraRadera
 6. Om din pappa betalar ser jag ingen anledning till att du inte ska behålla dem. Men om du inte tycker det är värt pengarna kan du alltid låna boken på biblioteket och filmen går säkert att hyra på någon bensinmack i närheten, eller så har den kanske kommit upp på Voddler.

  SvaraRadera
 7. Jag tycker absolut att du ska behålla både boken och filmen. Filmen är ju jättebra och så är det tre timmars extramaterial, och boken är jättebra! Jag har nyss skrivit om den på min blogg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, vad mycket extramaterial! :D

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.