17 augusti 2012

Dikter.

Jag sa att jag skulle visa något av det jag skrev på skrivarlägret och jag hade lite svårt att bestämma mig men jag valde två dikt och så kanske jag visar en novell senare.

Under vattnet hörs inte ljuden, porlandet och kluckandet.

Under vattnet luktar inte lukten, myggmedlet och naturen.

Under vattnet växer det inte mossa på stenen.

Under vattnet, är en annan värld.

När vi skulle skriva denna dikten, så satt vi på en udde och så fick vi fem minuter på oss att skriva en dikt som började med orden "Under vattnet".

Musik i mina öron.

Skratt i rummet bredvid.

Frisk luft genom myggnätet.

Fötterna på bordet.

Lugnt och skönt, saknad

När jag skrev den dikten hade vi fri skrivtid och vi skulle skriva färdigt något vi hade börjat med, jag satt i vårat rum själv och jag försöte spara känslan jag kände just då. Det var en speciell känsla, jag vet inte hur jag ska beskriva den, men när jag läser den dikten själv så känner jag känslan väldigt väl! 

6 kommentarer:

  1. Gillar sista dikten bäst då jag brukar skriva på ett liknande sätt när jag skriver dikter. =)
    Skriva om vad man hör, ser, känner m.m

    SvaraRadera
  2. Hej! Vill dy synas inför mina 200 unika besökare? Då kan du nu få en gratis länk. Endast det du behöver göra är att hjälpa mig att vinna. Läs mera här (direktlänk): http://blogofphoto.webblogg.se/2012/august/hjalp-mig-att-vinna.html#comment

    Jag ber jätte mycket om ursäkt om du inte gillar såna här kommentarer.

    SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.