29 juni 2012

Vad behöver du för boktips?

Bild från we<3it
Jag tänkte istället för att bara tipsa om alla möjliga böcker, så kan jag svara på frågor med speciella boktips. Som till exempel "Ett boktips för en 13-årig tjej som gillar chick-lit?" eller "En bra bok för 14-åriga killar?" eller kanske till och med "Mitt barnbarn fyller år och hon älskar att läsa, vad ska jag köpa för bok?"

Fråga vad som helst helt enkelt, fast det är ingen frågestund, bara boktipsstund.

6 kommentarer:

 1. Hej! Jag är en 11-årig kille som typ läser hela tiden. Jag läser ganska mycket fantasy och jag gillar INTE deckare (förutom Sherlock Holmes). Just nu läser jag Revolt av Suzanne Collins, men jag vet inte vad jag ska läsa efter det. Har du något tips på någon bra bok, gärna någon lite annorlunda. Jag är väldigt tacksam för svar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag svarar på det i ett inlägg :) Men det kommer om typ en vecka... :)

   Radera
 2. Älskar att läsa, är en 15 årig tjej som älskar att läsa romantiska böcker samt fantasyböcker. Kanske du kan klicka in på min blogg och lämna en kommentar där du ger lite tips på någon bok där det finns både fantasy och romantik? Vill dock inte ha tips på Twilight (gillar dom inte + har redan läst alla), Eragon (har läst alla) eller Sagan Om Ringen (har även läst alla dom, inte för att där finns så mycket romantik menmen) ;) Kramisar Carro

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gör ett inlägg med den frågan :) Det kommer upp om typ en vecka ;)

   Radera
 3. Jag skulle vilja läsa skönlitterärt om självmord o psykisk ohälsa (ungdom/ya). Inte självbiografier utan helt Fiktiva böcker alltså.

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.