8 juni 2012

Lånade böcker

Jag lånade lite böcker i skolans bibliotek för någon dag sen. Jag lånar nästan aldrig hem böcker från skolans bibliotek, men nu lånade jag lite till sommaren :) Jag lånade:
 • "När jag vaknar finns du inte" av Cat Patrick.
 • "Mirakel" av Renate Nedregård.
 • "Jag vill bara att du gillar mig" av Ingrid Olsson.
Någon som läst nån av dem? :) 

12 kommentarer:

 1. Har läst Mirakel, men även om den var ett trevligt tidsfördriv, så var jag väl inte så där överdrivet förtjust i den (:

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag började lite i den och än så länge tycker jag den är ganska bra :)

   Radera
 2. Jag håller på att läsa När jag vaknar finns du inte just nu. Tycker den är rätt bra :) Dock finns det vissa saker jag retar mig på...

  SvaraRadera
 3. Jag har läst Mirakel men tyckte väl den var sådär! Bra att den är kort dock och det är ett ganska enkelt och lättläst språk.

  SvaraRadera
 4. Jag har läst När jag vaknar finns du inte och jag tycker att den är helt okej. :) Kan inte säga varför jag tycker så för då förstör jag för dig men jag återkommer till det när du recenserat den. :D

  SvaraRadera
 5. Jag har läst När jag vaknar finns du inte, och jag gillade den starkt!
  Det fanns väl vissa detaljer som jag småretade mig på, men inget märkvärdigt - den var för bra för att jag skulle hinna kolla rekonigsera varje liten detalj ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har hört många nu som tycker den är bra men att de stör sig på vissa saker... ;D

   Radera
 6. Jag har också läst När jag vaknar finns du inte. ;)
  Den var jättebra tycker jag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte hunnit börja med den än, men verkar jättebra! :D

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.