16 juni 2012

"Blodsbarn"

av Tim Bowler.

Jag brukar ju alltid göra väldigt lättlästa recensioner, jag typ fyller i hur många sidor, handling och sånt. Men nu tänkte jag bara skriva kort vad jag tyckte om Blodsbarn. Det kanske är bättre att kalla det kommentar än för recension. Om du vill veta nåt om handlingen kan du kolla här
Jag brukar inte läsa böcker som är övernaturliga så jag vet inte varför jag började att läsa den här... Men, men efter ca 100 sidor så tänkte jag sluta läsa den för jag gillade den helt enkelt inte, men när jag började läsa en annan bok så ville jag tillbaka till Blodsbarn och det borde ju betyda att den är bra. Flera gånger tänkte jag sluta helt, men det blev inte av och helt plötsligt hade jag bara 50 sidor kvar (Update: Jag läste inte allt på en gång, det tog några dagar, men jag trodde inte jag hade kommit så långt...)
Så jag vet inte vad jag tyckte om den faktiskt... Har du läst den, vad tyckte du?

6 kommentarer:

 1. HEJ! Det står någonting på alla inlägg om att man ska tipsa om en bok som du ska läsa så jag gör typ det nu. Om du inte har läst dem så borde du verkligen läsa serien TRE av Kjetil Jhonsen, den innehåller 10 böcker, den första heter ´Ett hål i själen´. De är superbra, men de kan kanske vara lite svår att få tag på i en Bokhandel, men i alla fall! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte läst dem, så det kanske jag borde göra :)

   Radera
  2. Japp! :) Det borde du göra! För de äger! :D

   Radera
 2. Hej!
  Jag försökte läsa denna boken nyligen men när jag kom till sidan 120 så hade jag fortfarande inte kommit in i boken. Tyckte inte att den var nåt bra så jag slutade läsa :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillade den inte heller, men jag läst ut den och den blev lite bättre...

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.