30 maj 2012

Jellicoe road

Inte öppnat paketet...
Idag när jag kom hem hade jag fått ett bokpaket, jag trodde det var ett recex för jag har inte beställt någon bok, men det var Barnens bokklubbs huvudbok (man får huvudboken om man inte avbeställer den). Huvudboken var "Jellicoe road" som de flesta bokbloggare älskar och skrivit mycket om. Jag vill läsa den men jag tänkte bara låna den, så jag funderade på att lämna tillbaka den, men jag vet inte om det man kan det.

Hur bra är Jellicoe road, ska jag behålla den? 

10 kommentarer:

 1. Den tycker jag absolut du ska behålla! Bästa boken jag läst än så länge i år :)

  SvaraRadera
 2. Jag hade tänkt fråga om du hade läst den här boken och hade velat se dina kommentarer i bokbloggssnacket som går om den just nu. För att du är ungdom.
  Tycker du skall höra av dig till Xpublishing om recex.

  SvaraRadera
 3. Den är helt fantastisk, helt klart värd att ha i bokhyllan! :) fast jag har iof bara läst den på engelska o kan inte svara på om den är lika bra på svenska.

  SvaraRadera
 4. Behåll för guds skull!

  SvaraRadera
 5. Den verkar superbra, så behåll den du! ;) om den inte e för dyr..

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.