28 maj 2012

"Jag minns inte varför jag älskar dig"

av Gabrielle Zevin.


Förlag: B. Wahlström
Sidor: 231 sidor
Ålder: 11+

Handling: När Naomi ramlar i trappan tappar hon minnet från de fyra senaste åren. Nu måste hon ta reda på vem som är hennes vänner och ovänner, hon hittar också nya vänner, men vad skulle hända om hon får tillbaka minnet nu...?
Omdöme: Jag har velat läsa den i flera år så nu när jag äntligen har läst den så blev jag inte besviken. Det som var extra bra var att det hände olika saker hela tiden och var lagom sorglig.
Betyg: 

8 kommentarer:

 1. Bra recension. Verkar som en bra bok. Kommer du att recensera "Revolt" snart?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :)

   Juste jag har glömt att recensera Revolt... Tack för att du påminde mig ;)

   Radera
 2. Jag läste en bok om en tjej som tappade minnet efter att hon blivit påkörd (jag kommer inte ihåg vilken bok det var just nu) och jag gillade den verkligen!
  Det här verkar också väldigt bra :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet att det finns en liknande som heter "När jag vaknar finns du inte" men jag vet inte om hon blev påkörd så det kanske är olika vi tänker på ;)

   Radera
  2. "När jag vaknar finns du inte" är jättebra! Hon är med om en bilolycka när hon är liten och då blir det något fel på hennes minne så när hon somnar på kvällen glömmer hon bort vad som hänt under dagen. ;)

   Jag har faktiskt skrivit en recension på den boken:
   http://boklisa.blogspot.se/2012/02/nar-jag-vaknar-finns-du-inte-skrivenav.html#links

   Radera
  3. Jag vill läsa den! :D

   Radera
 3. Den här boken är så himla bra! Älskar den!

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.