7 maj 2012

"Eld"

av Mats Strandberg & Sara Bergmark Elfgren.

Förlag: Rabén & Sjögren (Tack för boken!)
Sidor: 633 sidor
Ålder: 12+
Övrigt: Här är en recension på Cirkeln (Del 1)


Handling: De utvalda har tagit det lugnt sommarlovet och ska nu börja skolan igen, men det enda de tänker på är vad demonerna ska göra härnäst, och det går fortare än de kan ana...!
Omdöme: Fast jag hade högre förväntningar på Eld än Cirkeln så tyckte jag Eld var bättre!! Det var fortfarande väldigt bra beskrivet, både karaktärerna och platserna! Jag läser inte så mycket tjocka böcker (500 sidor+), för att jag inte orkar läsa samma bok länge, men Eld kändes lättläst och jag kunde inte släppa den...! Nu har jag redan börjat längta till att del tre, Nyckeln, kommer ut.
Betyg: 5/5 stjärnor

4 kommentarer:

 1. Jag köpte Eld i... förra veckan någon gång för jag kommer inte ihåg exakt när det var.
  Har inte börjat läsa den än, men ska efter att jag har läst ut en av böckerna jag håller på med :D

  SvaraRadera
 2. Ska köpa den i dag!! Längtar efter Nyckeln!!!!!!!

  Tänkte starta en egen bokblogg kan du säga lite tips i något inlägg? Jag kommer att starta den här på blogger.com för jag trivs där.


  www.naturodjurfotograft.blogspot.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har skrivit lite om bokbloggar här: http://bokugglan.blogspot.se/search/label/Bokbloggsskolan

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.