20 april 2012

Världsbokdagen

Jag såg att det var Världsbokdagen på måndag. Jag hittade en lång lista på "bokrelaterade saker" som händer runt om i Sverige t.ex. författarträffar, bokcirklar och skrivarkurser.

Brukar du/ska du fira Världsbokdagen?

6 kommentarer:

 1. Jag brukar inte fira världsboksdagen, men då har jag ju en anledning att käka glass. Så jag tror det blir glass, och att läsa lite såklart :D

  SvaraRadera
 2. Jag brukar inte fira världsbokdagen, men i år har jag tänkt göra det för första gången. Jag har tagit sex böcker från min bokhylla som jag tröttnat på och inte längre vill ha, skrivit en liten lapp med uppmaningen "ta med mig hem! läs mig!". Dem ska jag lägga ut nånstans på måndag. Kanske på någon parkbänk, om det inte är regnigt, på nåt cafe, bland metrotidningarna, kanske på bussen/tåget.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul idé! :D

   Jag brukar inte fira Världsbokdagen heller, men i år ska jag träffa Katarina von Bredow :DD

   Radera
 3. vilken kul blogg, jag älskar böcker!:)

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.