5 april 2012

Hungerspelen - Film

Jag kollade som sagt på Hungerspelen igår :D Och som alla säger så är den ju jättebra! :D Fast boken är bättre ;D

Jag har inte orkat kolla upp det men när kommer tvåan..? :)

Kort inlägg men men...

14 kommentarer:

 1. Tvåan kommer i november 2013 D: Jag kommer ha längtat ihjäl mig innan dess! -.-

  SvaraRadera
 2. Tova, skickar du mejl och frågar förlagen efter recensions ex eller skickar dom till dig utan att du kontaktat dom först? :3 Och om det är du som kontaktar dom, vad skriver du i mejlet? xD Jag tror att jag frågat dig förut men jag glömde bort vad du svarade ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. I början skickade jag mejl till dem och frågade och de flesta sa ja :) De stora förlagen har en flik på deras hemsida där det står Press och där brukar man kunna trycka sig vidare till Beställa recensions ex. Vissa är svårare att man måste ha ett inloggning och då brukar jag mejla men de flesta är jätteenkelt. Men nu på sista tiden har jag fått utan att veta om det :D Fast det är förlag som jag har gett min addres till innan ;)

   Radera
  2. Jag undrar också lite om recensionsexemplar :)
   Hur funkar det liksom? Ska man bara ta kontakt och så får man en bok, eller kan de säga nej? Måste man ha ett speciellt antal besökare på sin blogg? Får man välja bok själv eller väljer förlaget? Kostar det någonting eller betalar förlaget allting?

   Radera
  3. Eftersom jag har fått en del frågor om recensions ex så ska jag göra ett inlägg med frågorna ni har ställt och lite fakta, det kommer upp idag så håll ögonen öppna :D

   Radera
 3. Har inte ens hunnit läsa boken ännu (men den står i hyllan), så jag väntar med filmen...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag trodde jag var sist av bokbloggarna ;)

   Radera
 4. Det brukar vara så att boken är bättre ja, och det stämde även i det här fallet tycker jag, även om filmen också var fantastisk!

  SvaraRadera
 5. Fatta eld kommer på bio den 22 november 2013, 591 dagar kvar! Längtar redan!! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är såå länge ;((

   Men då får jag iaf se den om det blir 15-års gräns ;D

   Radera
 6. Jag är den enda i hela värden som inte gillar filmen o.O Alla som har sett den tycker typ den är jätte bra osv.. Böckerna var iaf bra.... Men jag kanske inte gillade filmen för att jag halvsov när jag såg den (Fyra på natten o.O) Hoppas Fatta eld är bättre...... Föressten så är din blogg jätte bra.. Och du borde lära Harry Potter av J.K Rowling.. Det är min apsåluta favorit bok och har läst alla sju tre gånger...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaa varför såg du den halv fyra på natten, går den ens på bio då? ;)

   Jag ska läsa HP, men jag aldrig tid :(

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.