27 april 2012

Bokblogga!

Jag har fått en del mejl och kommentarer om frågor på hur en bra bokblogg ser ut och innehåller. Så jag tänkte starta "Bokbloggsskolan".

Jag börjar om det jag tycker alla bokbloggar ska ha: Läser just nu! Det är helt enkelt en bild på boken du läser just nu med titeln under. När du läst färdigt boken byter du bild.

14 kommentarer:

 1. Har också ett tips: långa recensioner ;P Gillar din blogg, men dina recensioner känns en aning för korta. Du blir inte ledsen nu va? I såna fall så beklagar jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet att mina recensioner inte är så långa... Dels är det för att jag inte orkar skriva så jättemycket men också för att jag vill att de ska vara lätta och tydliga att läsa. :)

   Radera
  2. Jag tycker att dina recensioner är bra som dom är :) Det blir så tråkigt om dom är super långa

   Radera
 2. Hej! Jag har utmanat dig här http://denvarbra.wordpress.com/2012/04/27/elvan-fragor-serverade/ mvh Jessica/denvarbra

  SvaraRadera
 3. En utmaning ligger och väntar på dig på min blogg

  SvaraRadera
 4. Jag tycker du kan tipsa om hur du tog kontakt med olika bokförlag och vilka i så fall

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet inte riktigt om jag förstår dig rätt men jag kan göra ett inlägg om det :)

   Radera
 5. Alltså hur du tog kontakt med olika förlag, vilka du tog kontakt med och lite om vilka förlag du kontaktade. Tex får du ju böcker ibland för att recensera

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej då förstår jag :)Jag skriver ett inlägg om det när jag har tid :)

   Jag har föresten gjort ett inlägg om recensions ex här: http://bokugglan.blogspot.se/2012/04/fragor-svar-recensions-exemplar.html :D

   Radera
 6. Perfekt att du startar bokbloggskolan. Jag behöver lära mig lite tips. Tex skulle jag vilja lägga ut bild på den bok jag läser, och att länka den till en nätbokhandel, är det ok tex, eller måste man fråga nätbokhandeln? Och hur länkar man, jag vet, skulle så klart veta det, men vet faktiskt inte och skäms inte för att fråga heller :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är lite olika hur man lägger in bild beroende på vilken bloggplattform du har. Jag vet bara hur man gör med blogspot...

   Jag tror bara nätbokhandeln blir glad om du länkar dem. Du kanske till och med kan få betalt ;)

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.