3 april 2012

"Allt jag säger är sant"

av Lisa Bjärbo.


Förlag: Rabén & Sjögren
Sidor: 256 sidor
Ålder: 12+

Handling: "Allt jag säger är sant" handlar om Alicia som hoppar av gymnasiet, hon börjar jobba på café och hon flyttar till sin mormor. Allt är bra tills en dag hon kommer hem...
Omdöme: Jag älskar tonen i Allt jag säger är sant! Så rolig och bäst ;DD Fast den är sorglig så skrattade jag flera gånger!
Betyg: 5/5

13 kommentarer:

 1. Den är jag väldigt nyfiken på!

  SvaraRadera
 2. Jag vill verkligen läsa den! Jag tycker den verkar vara så mysig;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Läs den! Du kommer inte bli besviken! :D

   Radera
 3. Är den så bra så får jag ta och leta efter den på bibblan!:-)

  SvaraRadera
 4. Vilken skola går du på? :)

  SvaraRadera
 5. Okej det förstår jag... Man ska ju alltid vara försiktig med att inte ge ut för personliga uppgifter om sig själv beroende på vilka personer det kan vara som läser och så även om just jag är en tonåring och inget pervo.. klokt av dig! :) tänkte inte på det men din blogg är iaf superbra!!!

  SvaraRadera
 6. Den boken är verkligen bra! Boken är ju både jätte sorglig och så men ändå lite rolig. Alicia är så cool i och med att hon är annorlunda än de andra, och det är det som gör henne så cool. Hon är också kaxig, jag bara älskar henne!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag med! :D Det är en av mina favoritböcker :)

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.