7 mars 2012

TÄVLING - Vinn 200 kr på Adlibris :)

Tävlingen är avslutad!

Jag har startat ett samarbete med adlibris.com. Du har chans att vinna ett presentkort på 200 kr där :D Du är med genom att bara kommentera, så lottar jag på hederligt gammalt vis ;D


 • Om du kommenterar att du är med, PÅ DETTA INLÄGGET, så får du en lott.
 • Om du följer mig på blogresponsebloglovinblogkeen och/eller twitter så får du en lott per "ställe du följer mig på".
 • Skriv om min blogg eller tävling på din facebook får du tre lotter.
 • eller din blogg så får du tre till lotter!
 • Skriva om det på twitter så får du två lotter
Om du gör allt så får du 13 LOTTER! I kommentaren skriver du mejladdressen till dig, allt du har gjort och länk till inlägget om du har skrivit ett inlägg på din blogg, och kom ihåg att jag kan se IP-numret om du har gjort, så fuska inte! :) Jag kommer inte publicera kommentarerna så du behöver inte oroa dig för att någon annan ser mail adressen :D Tävla tills på söndag kväll kl 00:00 :)

4 kommentarer:

 1. Få se nu...antar att det betyder 'Ojdå du bor inte i Sverige, då kan du inte vara med. Sorry!' eftersom det är ihop med Adilibris? Vad synd, då kan jag inte vara med :(

  SvaraRadera
 2. Hur många har anmält sig än så länge? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Typ 55 st :D Så det blir en hård match!!! ;)

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.