15 mars 2012

"Det borde finnas regler"

av Lina Arvidsson

Förlag: Gilla böcker
Sidor: 304 sidor
Ålder: 13+
Övrigt: Här kan du se ett inlägg om baksidan ;)

Handling: Mia bor "in the middle of nowhere" och har tråkigt. Hon vill att det ska hända något...! Det gör de när hon träffar Vlad. Men hur ska hon "få till allt"?!
Omdöme: "Det borde finnas regler" känns väldigt verklig och det var kul att det var nya "problem". Den är jätterolig och har med allt en ungdomsbok "ska" ha: bekymmer, vänner, skola, förändringar, hopp och kärlek.
Betyg: 4/5

6 kommentarer:

 1. Yay, den har jag precis vunnit på Tonårsboken :D

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag vet inte om du kanske redan har gjort det men jag skulle jätte gärna vilja att du läste och recenserade Cirkeln! En bok som jag själv verkligen tycker om!;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Jag har inte recenserat den på min blogg faktiskt, men jag har bloggat om den här: http://bibbel.se/bok/cirkeln-av-mats-strandberg-sara-bergmark/

   Radera
 3. fin blogg:) kolla gärna min. www.hcts.blogg.se :D

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.