18 februari 2012

NY DESIGN ;DDD

Äntligen  ny design ;D Om du inte kan se den tryck F5! Eller gör det i alla fall för annars kan det vara små saker som ser konstigt ut... ;) Vad tycker du om den? ;D Om du vill ha en design eller redigerad bild tryck här eller i menyn längst upp på "Designa".

12 kommentarer:

 1. Supersnygg tycker jag! Påminner om nåt jag såg på teve igår, från en stor konstmässa på Kulturhuset. Har alltid älskat små färgade fyrkanter, ritade aldrig nåt annat på bilden.
  Har du talat om för Bonnier Carlsen att du finns Tova, de letar alltid nya läsambassadörer. Själv ska jag skriva en bok om 3 st, 12-15 år, King& Co och DEN kommer du såklart att få läsa om du vill. Först nästa höst då, skrik till när den dyker upp om du fortfarande är intresserad.
  Kram till dig, härlig du är!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du gillar den! :D Jag ska kolla på Bonnier om läsambasadörer. Det låter kul! Jag ska forsöka komma ihåg om din bok! :D
   Kram!

   Radera
 2. Vad snyggt det blev!

  SV: Vad kul att du är med och deltar i tävlingen på min blogg! Låter som en riktigt fin almanacka :) Lycka till så hör jag av mig när vinnaren är utsedd :) Ställ förresten gärna en fråga till mig i min frågestund som du hittar här: http://missbuttercup.blogg.se/2012/january/utkast-jan-18-2012.html#comment

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :D Jag ska se om jag kommer på någon fråga ;)

   Radera
 3. inte för att vara elak men denna bloggen är lite tråkig!!

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.