10 februari 2012

Fler inlägg...?

Det kommer nog upp en ny header på lovet... Jag är inte så nöjd med den jag har ;) Om du vill ha en gratis header av mig kan du trycka här. Vill du ha en ny profilbild på facebook, har du någon bild som behöver redigeras? Såfall kan jag göra det också gratis, bara du skriver att jag redigerat. Har ser du skillnaden på en oredigerad och redigerad "egobild" ;D

Jag har funderat på att blogga mer... Jag brukar ju bara blogga när jag kommit hem från skolan, så det blir bara ett inlägg om dagen, men jag tänkte att jag kan ju mobilblogga på någon rast i skolan...! Tycker ni att jag ska börja med Dagens bok eller något sånt? :)

2 kommentarer:

 1. Hej!!
  Jag läste i kp om din blogg och jag tänkte att jag skulle kika in! Jag är en person som älskar att läsa men det går i perioder. Jag tycker att du borde skriva fler recensioner för du skriver så BRA!!!!
  Kolla gärna på min blogg, jag skriver om lite böcker där också!
  http://fidelissida.blogg.se/
  Kram <3

  SvaraRadera
 2. Jag vet att jag inte skriver så många recensioner men jag ska bli bättre ;D

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.