24 februari 2012

:DDD

Först och främst vill jag bara säga hej till alla nya läsare! Mitt gamla besöksrekord har dubblats :DDDD Så glaad! 
Igår var jag ju på prisceremonin på Årets boktipsare 2011 och det var jättekul! Jag träffade författare, andra bokbloggare och folk som jobbar. Tyvärr vann jag inte men det trodde jag aldrig ;) Vinnaren kan ni läsa mer om här. Jag kommer lägga upp några delar om allt jag gjorde/fick. Men min mamma har bilderna på sin telefon, och hon är inte hemma denna helgen...

Jag kommer snart börja blogga om "30 dagar med böcker" som jag har skrev om för någon dag sen... Men jag har så mycket att blogga om just nu ;D

Jag har också fått två recensions ex av Argasso:

 • Glidaren av Catherine MacPhail.
 • Farsa vid femton av Joanna Kenrick. 

2 kommentarer:

 1. Grattis! :) Även om du inte vann så var det ju stort att bara få vara med. Det gör ju att din blogg kommer att få ännu mer läsare, och det är ju ett bevis på att folk faktiskt tar till sig vad du skriver. Tänk på hur många bokbloggare det faktiskt finns? Det är definitivt inte lätt att sticka ut ur den mängden, men du lyckades! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Aa, det är jättekul :D

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.