9 augusti 2011

Tema: Spänning

"Den gåtfulla branden" av Peter Gissy.
Jag läste serien om Jill & Jonatan när jag var mindre men jag tycker fortfarande att de går att läsa ^^, "Den gåtfulla branden" är den nyaste i serien och jag tror det finns typ 6-7 andra.... Jill & Jonatan gör en tidning som det går riktigt bra för. Innan varje nummer kommer ut så lyckas de alltid "fånga" en tjuv elr liknande.
Det var ganska länge sen jag läste den så jag kommer inte ihåg så mycket men de är väldigt spännade!

 "Svarta kläder svart mask" av Katarina Kuick.
I en liten stad i Sverige rånas en bank. Polisen står bara och trampar vatten och får inga nya bevis. Men några ungdomar tar tag i fallet efter ett tag. Det skulle de inte gjort för de får det farligt och många blir arga på dem...
Det är en väldigt spännade bok!

För skoj skull få ni gärna nominera mig till "Blog Awards 2011"!  Jag tror inte jag vinner men... Kanske "Årets kulturblogg"?? ;)) Här är iaf en länk <33Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.