17 augusti 2011

Författarbrev 3 - Pernilla Gesén

Här är mina två första brev till Martin Widmark och Christina Alvner. Det tredje jag skickat är till Pernilla Gesén (här är hennes blogg) som skrivit Alva-böckerna. För lite äldre barn har hon också skrivit Klass 7B.

Maj 2008
Hej Tova!
Tack för ditt fina brev som jag fick för länge sen. Jag har skrivit på en ungdomsbok inte kunnat svara tidigare. Men nu är boken klar och jag skriver brev till dig!

Vad roligt att höra att du tycker om mina Alva-böcker. Jag tycker också om Alva, hon är som en levande person för mig, fast jag har hittat på henne. Snart kommer nästa bok ut den heter "Alvas kompis blir sjuk". Jag kan avslöja en hemlis för dig. Det är Hilda, Alvas kompis, som blir sjuk. Men du får själv läsa boken och se vilken sjukdom hon får.

Eftersom att det tog så lång tid för mig att svara på ditt fina brev skickar jag med en bok. Det är en present från dig till mig! Jag har skrivit lite i boken, öppna så får du se!

Hoppas att du får en fin sommar!

Hälsar Pernilla Gesén!

Jag fick boken "Alva blir kär" av henne och i den så står det: "Till Tova! Tack för ditt fina brev. Jag blev glad när jag läste det. Här kan du läsa om när Alva blir kär i Henrik!"

2 kommentarer:

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.