4 april 2010

Cathys bok


Jag ska kanske köpa en bok som heter Cathys Bok. Det är en bok där man ska lösa mysteriet eller vad det är på egen hand. Man får en plastficka med massor av telefonnummer och hemsidor och så ska man ringa och gå in på hemsidorna. Man får också en bok med lite ledtrådar. Om man inte klarar dedt så finns en till bok som heter Cathys Nyckel. Någon som har läst den???

4 kommentarer:

 1. Den boken verkar häftig!! Jag har inte läst den... ;)

  SvaraRadera
 2. Jag läste Cathys bok för kanske ett år sedan. Den var nog ganska bra men jag ringde iny´te numren man skulle vilket gjorde det lite svårt att hänga med. Men nog en bra bok! :)

  SvaraRadera
 3. Min tvillingsyster har läst cathys nyckel och jag har läst cathys bok. De var lite speciella med alla de där prylarna man fick med och jag förstod inte riktigt hur man skulle bära sig åt. Men de var väldigt roliga.

  SvaraRadera
 4. Jag har läst boken även om jag inte var målgruppen, men den är ganska spännande.

  Du behöver inte lösa mysteriet med alla ledtrådar för att förstå historien. Det går bra att läsa boken utan att titta på alla ledtrådar, utan det är mest om du själv vill komma på lösningen innan du har läst hela boken mer som ett roligt inslag för att förhöja läsupplevelsen.

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.