22 februari 2013

"Wallflower"

av Stephen Chbosky.

Förlag: Gilla böcker (Tack för boken!)
Sidor: 267 sidor
Ålder: 14+
Övrigt: Finns som film.

Handling: När Charlie börjar high school är han nervös och vet inte hur det ska gå. Så han börjar skicka brev till en, nästan, okänd människa. Han ger inte sin adress, så han får inga svar men han fortsätter att skicka breven i ungefär ett år. I breven skriver han väldigt detaljerat och man lär känna Charlie och hans nya, första vänner.

Omdöme: Väldigt bra! Jag tror inte det finns någon som kan ogilla Charlie! Han är så ärlig och rolig!
I början och i mitten av boken tyckte jag boken var väldigt bra, men inte så bra som många bokbloggare har skrivit om den. Då tänkte jag ge boken 4/5 stjärnor men sen så kom jag till epilogen... Och där tycker jag det där lilla extra kom och jag bestämde mig för att ge den 5/5. Epilogen är jättebra, tycker jag! Tyvärr kan jag inte berätta vad som händer, för då förstör jag allt men jag tycker verkligen du ska läsa boken!

Betyg:

2 kommentarer:

  1. Ser fram emot att läsa den här och hoppas att jag kommer att gilla den lika mycket som du.

    SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.