7 december 2012

Bloggambassadör 2013

Igår fick jag veta att jag är bloggambassadör för bokmässan 2013, det betyder att jag kommer vara på Bokmässan fyra dagar och blogga därifrån och berätta vad som har hänt. Jag börjar 10 dec och håller på ett helt år framåt. Jag ska varje vecka skriva ett inlägg på Bokmässans community. Jag heter Tova Bokugglan där, så ni får gärna "lägga till mig i ditt närverk". Jag ska också skriva här på bloggen vad som kommer hända på Bokmässan nästa år och annat om det.

För det får jag seminariekort alla de fyra dagarna till två personer och får åka på inspirationsträff någon gång i vår. Jag vet inte så mycket om träffen än men jag kommer skriva om det senare.

Jag blev ambassadör genom att söka till det för någon vecka sen, sen valde de ut 12 stycken. De andra ambassadörerna är:

9 kommentarer:

 1. Ååh, lyckost :D Grattis!

  SvaraRadera
 2. Tre bloggar kvar. De avslöjar väl på måndag. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, då kommer det nog upp på hemsidan också :)

   Radera
 3. Tips! I dagens lucka kan du vinna din favoritprodukt från Youtopia :D
  http://adaras.se/2012/december/lucka-8-vinn-valfri-vara-fran-youtopia.html#comment

  SvaraRadera
 4. grattis får man väl ta och säga då! :)

  SvaraRadera
 5. Vad roligt för dig! Du har ett spännande år framför dig! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul! :D Det var efter ditt inlägg som jag tog tag i det och anmälde mig, så jag får väl säga tack! ;)

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.