16 augusti 2013

Pärm med författarbrev


Pärmen jag har ser ut så här
fast lite "grönare gul".
Bildkälla.
Jag har en pärm där det står allt vad jag har läst sedan 2007. Då gjorde jag egna papper, kopierade och fyllde i så då var det smidigt med en pärm. Nu har jag haft läsdagböcker ett tag, så nu är det inte lika smidigt med pärm. Men jag gillar pärmar och sånt, och att fixa så att det är ordning och reda. I min dator och mina papper är det jättebra ordning, men jag kan inte hålla det lika bra på mitt rum...

När jag var 9, 10 år skickade jag brev till flera författare (några finns här på bloggen) och de har jag också sparade i pärmen.

De är roligare att läsa än papperna med vad jag har läst genom åren. Det roligaste jag hittade nu, är svaret från Rose Lagercrantz. Hon skrev svaret i skrivstil och jag kunde knappt läsa vad det stod när jag fick det, så mamma läste det och jag skrev det på ett annat papper. Så i pärmen sitter först Rose brev och sen ett annat papper med överskriften "Översättning på brevet från Rose." Haha, översättning!

1 kommentar:

  1. Tyvärr är jag inte intresserad av den bok just nu och kommer nog inte skriva om den.

    Ha det bra!

    SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.